Cautare

62670 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2011" (4.11 secunde)
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a tinut sa lamureasca ieri cateva din neclaritatile create de cedarea de catre stat a 20% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre autoritatile locale.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Milioane de dolari ca sa le vedem fetele si sa le auzim discursurile mincinoase.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. Kiseleff din sectorul 1, pe D.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. Gheorghe Salomi din sectorul 3, pe C. Constantin de 41 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes fara a poseda permis de conducere.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. Sandu de 38 de ani, din jud.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
Prima rezolutie priveste "cresterea resurselor financiare alocate autoritatilor locale" si solicita marirea sumelor defalcate de la bugetul de stat pentru bugetele localitatilor. O alta rezolutie face referire la "pregatirea alegerilor locale" si cuprinde mai multe propuneri ale LAL- PNL pentru pregatirea eficienta a alegerilor locale din 2008.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
Anul 2015 incepe in forta si dispuneti de atata energie, incat nu va mai recunoasteti. Pentru infocatii Berbeci, Anul Nou incepe abia din a doua zi dupa eclipsa de Soare din 20 martie, ziua in care Soarele intra in zodia dumneavoastra.
romaniatv.net / PLUTO, sarbatorit de Google cu un logo special pe 14 iulie (Autoare: Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
google-analytics.com